Een mooi opgemaakt bed

smulderstextiel.be

Naast het goede comfort wat je wilt hebben voor je bed, is het toch ook leuk als je bed er een beetje leuk uitziet en alles op elkaar afgestemd is. Een hoeslaken geef je bed niet alleen een leuke uitstraling, het zorgt er ook voor dat je matras schoon blijft en daardoor een langere levensduur heeft. De lakens zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar, je vind altijd een passend laken voor je matras bij smulderstextiel.be in de webshop.

Let op de hoogte van de hoeken

Bij een hoeslaken is de hoogte van de hoeken ook erg belangrijk, voor bijvoorbeeld een topper heb je een lageren hoek nodig dan een volledig matras. Een extra hoge hoek wordt vaak gebruikt bij waterbedden of een boxspring, ook deze zijn verkrijgbaar binnen het assortiment van smulderstextiel.be. Natuurlijk is de stof van essentieel belang, lig je er niet lekker op dan zal dit ten koste gaan van de nachtrust. Kijk bij aankoop van een laken ook goed naar het materiaal voor je zomaar iets koopt. 

smulderstextiel.be

Materialen

Elk materiaal heeft zo zijn unieke eigenschappen, het is aan de gebruiker wat hij of zij lekker vindt om te gebruiken. Katoen is lekker koel in de zomer en warm in de winter, bij flanel moet je direct denken aan een lekker zacht en warm voor in de winter. Voor de kleur hoef je geen zorgen te hebben, bij smulderstextiel.be zijn er meer dan voldoende passende kleuren aanwezig om leuke combinaties te maken. Wil je echt een hoeslaken ter bescherming voor je matras, dan is een molton hoeslaken een uitkomst.