Onmisbaar in uw badkamer; vloertegels

Vloer-laten-leggen

Geef uw badkamer de aandacht die hij verdient, een goede vloer is essentieel wanneer u zich op uw gemak wilt voelen in uw badkamer. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor de perfect passende badkamer vloertegel. Ditmaal vertellen we u iets over het ruime aanbod badkamertegels van Tegelmegashop.be. Badkamertegels kopen bij Tegelmegashop.be is de juiste keuze en we leggen u graag uit waarom.

Ruime collectie badkamer vloertegels bij Tegelmegashop.be.

Waar gaat u voor bij het uitzoeken van een passende badkamer vloertegel, de mooie natuursteen(look) met een warme en sfeervolle uitstraling? Kiest u voor een trendy badkamer met betonlook vloertegels, of juist voor de Zweedse look met een houtlook vloertegel? De keuzes zijn enorm divers en wat uw favoriete badkamerstijl ook is, bij Tegelmegashop.be vindt u altijd een passende vloer badkamertegel naar wens. Met een ruime collectie badkamertegels, met voor ieder wat wils, slaagt u bij ons altijd. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit vloertegels, voor de beste (online) prijs!

Antislip badkamer vloertegels, wel zo handig!

In uw zoektocht naar een praktische badkamer vloertegel is de mate van antislip functie natuurlijk een belangrijke voorwaarde. Natuurlijk zijn er diverse natuursteen tegels met een natuurlijke antislipfunctie door de specifieke natuursteen en/of de bewerking. Daarnaast zijn keramische tegels voorzien van een specifieke R-waarde, ook wel de antislip waarde genoemd. In principe kunt u ervan uitgaan dat er mate van antislip functie aanwezig is vanaf R9. Antislip vloertegels zijn met name voor de badkamer enorm populair en dit is natuurlijk zo omdat deze ervoor zorgen dat u meer grip heeft in de badkamer. In de badkamer worden de vloertegels namelijk nat, een antislip badkamertegels voorkomt deze gladheid. Voor de beste veiligheid kiest u dus voor antislip badkamertegels.