Witte ‘stenen’ vensterbanken bij COMPOSIETvakman.be.

witte vensterbank bij COMPOSIETvakman.be

Een witte vensterbank van COMPOSIETvakman.be bestelt u direct online, perfect op maat en voor de beste prijs! Let wel, wij verkopen geen witte MDF vensterbanken, moge dat direct duidelijk zijn. Met een ruime collectie hoogwaardige ‘stenen’ vensterbanken vindt u bij ons echter altijd een vensterbank die bij uw wensen & behoeften past. Onderstaand de mogelijkheden:

Composiet

De witte composiet vensterbank – ook verkrijgbaar in witachtige kleurtinten uiteraard – is de meest verkochte venstertablet van COMPOSIETvakman.be. Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen, waarbij de verhouding van het natuursteen – marmer of kwarts – binnen het composiet ongeveer 90 – 95% is. Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur: Ideaal dus voor een mooie witte vensterbank van hoogwaardige kwaliteit.

witte vensterbank bij COMPOSIETvakman.be

Marmer

Maar vaak wordt actief gezocht naar een vensterbank van wit steen of wit natuursteen. In dit geval kom je al gauw uit bij een vensterbank Bianco Carrara marmer, in de volksmond ook wel ‘wit marmer’ genoemd. Met een witte vensterbank van marmer kiest u voor een stijlvolle en luxe natuursteen vensterbank. De mooie witte basiskleur in combinatie met de levendige aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten is zorgt voor een prachtig eindresultaat. Ideaal geschikt voor een prachtige venstertablet die zowel natuurlijk als modern oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. Een witte vensterbank van bianco carrara marmer kunt u bij ons zowel gepolijst (hoogglans) als gezoet (satijnglans) bestellen. 

Of u nu gaat voor die klassieke uitstraling van een mooie witte marmer vensterbank, of voor 1 van onze moderne & strakke witte (marmer- of kwarts-) composiet vensterbanken: Een witte vensterbank bij COMPOSIETvakman.be betreft altijd een prachtig maatwerk product, voor u op maat gezaagd & zorgvuldig afgewerkt, goed verpakt & snel geleverd!